Centre de instruire

amoCRM este un sistem CRM comod, ce ajuta centrele de instruire de a interactiona mai efectiv cu clientii si de a vinde mai mult.

CRM pentru maestrii vanzarilor

La momentul actual business training-urile reprezinta un serviciu destul de popular, la care apeleaza atat persoanele fizice, cat si companiile. Fiecare om doreste sa fie de succes, iar fiecare companie doreste sa fie lider in sfera sa. In legatura cu faptul dat, piata ofertelor din partea centrelor de instruire se formeaza cu pasi rapizi: concurenta este mare, informatiile despre diverse traininguri sunt prezente in abundenta, o multime de propuneri pe internet.

Intr-un final maestrului de vanzari ii este mai greu sa ajunga la audienta finala prin aceasta invalmaseala informationala.

De aceea este foarte important de a pastra datele de contact deja avute si de coordona lucrul cu clientela deja existenta.

De marimile bazei formate si eficacitatii lucrului cu aceasta depinde in mod direct venitul. Si nu conteaza cine sunteti: un maestru de vanzari, ce lucreaza pe cont propriu sau un reprezentat al unei companii de instruire.

Pentru a gestiona baza si a lucra activ cu ea, este nevoie de un sistem CRM simplu in exploatare pentru maestrii de vanzari.

amoCRM pentru centrele de instruire

amoCRM detine functiile necesare unui centru de instruire:

  • gestionarea si segmentarea bazei de clienti — pe una activa, periodica,  inactiv
  • expedierea automata a invitatiilor la seminare
  • efectuarea expedierelor Email periodice, ce permit de a «reaminti» despre sine, actualizand astfel interesul auditoriului
  • apeluri telefonice direct din sistemul CRM, cu functie de inregistrare a apelurilor pentru a evalua lucrul operatorilor
  • integrarea cu Landing page — primiti cererile direct din sistemul CRM
  • integrarea cu Google Analytics — realizati cercetarea companiilor publicitare, evaluati costul de atragere a clientului
  • amoCRM detine API, ce permite schimbarea CRM pentru a intruni necesitatile oricarui maestru de vanzari
  • integrati CRM-ul cu Facebook si primiti cererile de la potentialii clienti

amoCRM — este una dintre cele mai bune CRM pentru maestrii de vanzari.
Inregistrati-va chiar acum!