Brokeri

Activitatea brokerilor de credit este legata de un numar mare de adresari, din urma carora trebuie obtinut un profit maxim posibil. Aflati cum amoCRM va poate ajuta in solutionarea sarcinii date.

CRM pentru broker

Lucrul brokerilor de credit presupune un numar mare de cereri zilnice, ce trebuie procesate la timp. Lucrand manual cresterea cheltuielilor devine inevitabila. Fiecare cerere neprocesata la timp reprezinta pierderi pentru business. Pentru un lucru eficient este necesara automatizarea. De aceea CRM-ul pentru brokerul de credite este vital.

Pentru a spori veniturile, brokerul de credit trebuie sa automatizeze procesele lead-managementului , astfel, cererile trebuie sa ajunga pe posta electronica, iar in aplicatia CRM trebuiesc creeate in mod automat cererile necesare.

Sistemul expediaza automat SMS si Email cu solutii de creditare clientului. Ba mai mult decat atat, baza de clienti se salveaza pentru realizarea unor vanzari pe viitor.

Pentru a intelege eficacitatea lucrului fiecaruia din colaboratori, conducatorul poate utiliza datele statistice si sa ia la timp masuri, reducand astfel cheltuielile companiei.

amoCRM pentru brokerii de credite

Cu ce poate fi de folos amoCRM pentru brokerii de credit ?

  • Functionalitate comoda pentru gestionarea clientelei — cu setarea segmentelor cu parametri necesari pentru fiecare client(de exemplu, cererile acceptate si respinse)
  • Integrarea cu siteul web — primiti cererile direct in amoCRM
  • Telefonie integrata — sunati din CRM pentru broker, inregistrati apelurile, cercetati lucrul operatorilor
  • Posibilitatea accesului comun — amoCRM este gratuita pentru trei utilizatori. De aceea ea poate fi iomplementata chiar la etapa de startup, cand procesul de formare a echipei doar incepe iar la evidenta este fiecare banut.
  • API gratuit — posibilitatea de a configura CRM-ul special pentru afacerea dvs
  • Sistem de notificari — voi aplicati sarcina, iar serviciul va aminteste automat despre ea. Niciun moment important a afacerii nu va fi omis.
  • Acces de la distanta — conducatorul va putea gestiona lucrul colaboratorilor si stabili responsabilii de anumite sarcini, chiar si inafara oficiului
  • Studiu detaliat — amoCRM dispune de statistici si grafice, care demonstreaza eficacitatea fiecarui lucrator si determina partile slabe in cadrul procesului din modulul de vanzari.

amoCRM —  este una din cele mai bune CRM pentru brokeri in Moldova.
Inregistrati-va chiar acum!