Agentie de evenimente

Gestionarea corecta a bazei de clienti si lucrul frecvent cu ea este fundamentul succesului pentru o agentie de evenimente. Formati baza de clienti, stimulati clientii sa cumpere iarasi serviciile voastre cu ajutorul amoCRM.

CRM pentru agentii de evenimente

Agentiile de evenimente in Moldova activeaza preponderent in sfera businessului mic. De regula, sunt companii mici ce lucreaza cu clienti de anverguri si cerinte diferite.

Aici, ca in nicio alta afacere, este important de a strange o baza de clientii si de a asigura deservirea lor la un nivel inalt pentru ca ei sa se intoarca iarasi cu noi comenzi.

Orice eveniment este constituit din diverse etape. O multime de detalii importante, rugaminti din partea clientului, detalii suplimentare, schimbari – toate acestea sunt imposibil de memorat. Este foarte important de a asculta clientul pe durata intregii colaborari cu el, pentru a nu uita nicio doleanta si pentru a face in asa mod ca cumparatorul sa fie satisfacut.

In acest scop poate fi de folos sistemul CRM. Notita despre intalnire sau compentarii la o intalnire importanta, – in acest serviciu va fi considerat orice moment. Controlul fiecarei actiuni si mentinerea legaturii cu cumparatorul pentru manageri este disponibila in regim online.

amoCRM in sfera evenimentelor

amoCRM se potriveste de minune pentru solutionarea sarcinilor unui business, ce activeaz in sfera evenimentelor. Cu ajutorul ei veti putea:

  • gestiona baza de cumparatori
  • aplica notificari despre evenimente  — nu uitati de detaliile importante ale fiecarei intelegeri
  • pastra tot istoricul de interactiune in cartela clientului  — de aceea nu veti scapa niciun detaliu
  • construi rapoarte detaliate — aflati ce clienti sunt mai profitabili pentru compania dvs., cei care aduc pierderi si optimizati vanzarile in agentia de evenimente a dumneavoastra
  • posta statuturi la fiecare etapa de pregatire a evenimentului
  • propune clientilor din nou serviciile proprii si la alte evenimente (zi de nastere, revelion, sarbatoare corporativa s.a) — setati notificarile automate
  • integra CRM pentru agentiile de evenimente cu site-ul web si primi cereri direct pe posta electronica
  • stimula clientii de a se intoarce la voi — efectuati expedieri sms si email frecvente direct din amoCRM

amoCRM — este un sistem CRM comod pentru managerul de evenimente.
Inregistrati-va chiar acum!