SEO

Doriti sa ridicati vanzarile in agentia SEO dvs. la un nou nivel ? Incercati amoCRM — sistem CRM simplu si comod, ce sporeste numarul de vanzari.

CRM pentru agentii SEO

In conditiile contemporane utilizarea sistemului CRM pentru agentiile SEO este o raritate, de regula, acestea nu detin un proces organizat de vanzari. Adesea de vanzari se ocupa un colaborator care nu are nicio atributie profesionala corespunzatoare(de ex: account-manager). Procesul de vanzari in asa companii mici nu are o structura bine determinata, este greu de controlat si cercetat. Ca rezultat se pierde timpul, banii si scade eficacitatea. Insa ca si oricare alt proces de afaceri, vanzarile necesita mereu atentie, este vital de a le gestiona si configura conform unei scheme eficiente.

Ce pasi importanti trebuie efectuati pentru marirea profitului unei agentii SEO? In primul rand, este necesar de a stabili o persoana responsabila de vanzari. In al doilea rand, este necesar de a configura procesul de generare a lead-urilor si a lead managementului — fiecare lead trebuie procesat si transformat in client potential. In al treilea rand, este necesar de a implementa sistemul CRM in procesele de business ale companiei.

Functiile de baza ale sistemului CRM pentru SEO

CRM pentru companiile SEO trebuie sa detina urmatoarele functii:

  • conducerea si evidenta clientilor
  • inresitrarea istoricului de convorbiri cu fiecare client
  • posibilitatea de a realiza rapoarte pentru echipa de vanzari, modulul de vanzari la fiecare etapa
  • functia de configurare a ierarhiei de acces pentru colaboratori de diferite niveluri
  • integrarea in SEO CRM  a serviciilor de expediere email pentru o expediere automata a scrisorilor catre clienti, cu scopul de a-i „revigora”.
  • posibilitatea de a efectua integrarea CRM cu site-ul web al agentiei SEO, pentru a primi cererile direct in sistemul CRM sub forma unor sarcini
  • crearea sarcinilor pentru fiecare tratativ cu posibilitatea de a limita termenul de indeplinire
  • aplicatie mobila comoda pentru inregistrarea informatiei pe durata intalnirilor
  • posibilitatea integrarii cu Google (Universal) Analytics — efectuati analiza campaniilor publicitare, calculati costul de atragere a lead-urilor, stabiliti, ce surse de trafic sunt mai efective

amoCRM companii SEO

amoCRM — este un sistem CRM pentru agentii SEO simplu in utilizare ce nu necesita un proces complicat de implementare. Pentru a purcede la lucru trebuie sa incarcati in sistem baza de contacte din Excel sau alt CRM si de a incepe lucrul. De regula, pentru familiarizarea cu sistemul, un utilizator nu are nevoie de mai mult de 20 de minute, de aceea implementarea amoCRM in procesele de afaceri a companiei dvs va trece pe cat se poate de usor.

amoCRM detine multe functii, folositoare pentru companiile SEO. In arsenal sunt prezente : posibilitati de evidenta a bazei de clienti si segmentarea acesteia, integrarea cu Google (Universal) Analytics si site-ul web al agentiei SEO. Ba mai mult, cu ajutorul modulului de analiza puteti cerceta lucrul intregii echipe de vanzari si a managerilor in parte, cat si construi rapoarte pe modulul de vanzari in orice segment.

Pentru companiile SEO, ce au cerinte mai speciale catre un sistem CRM, este prevazuta posibilitatea de modificare conform cerintelor cu ajutorul API. amoCRM este in continua dezvoltare. In fiecari zi colectam feedback-ul de la utilizatorii nostri si actualizam sistemul la fiecare 2-3 luni. Inregistrati-va chiar acum si evaluati toate posibilitatile amoCRM pentru agentia SEO dvs.

amoCRM — este una dintre cele mai bune CRM pentru agentii SEO.
Inregistrati-va chiar acum!