amoCRM este potrivit pentru urmatoarele tipuri de afaceri
amoCRM este potrivit pentru urmatoarele tipuri de afaceri
amoCRM - cel mai bun sistem CRM pentru afaceri

amoCRM a fost proiectata in asa mod ca sa asigure comfortul si eficacitatea maxima pentru fiecare dintre echipele pe vanzari, fiind compatibila cu orice business si marketing. Solutia noastra CRM contine o baza optima de gestionare a datelor de la clienti cu filtre, etichete si cautare de rezultate, istoric pentru discutii pentru fiecare client.

Pentru eficientizarea afacerii a fost proiectat modulul pentru vanzari. Puteti sa contruiti modulul usor conform numarului de tranzactii, volumului de finante sau oricare alt parametru, setat de dvs. Pentru comoditate a fost prevazuta aplicatia mobila, fiind accesibila 24/7 in orice colt al lumii de pe dizpozitive mobile si tablete pe baza de iOS si Android.

Caracteristica principala amoCRM este integrarea cu serviciile populare pentru afaceri. Puteti integra usor amoCRM cu site-ul dvs, Google Analytics, telefonie IP, servcicii de email si expediere de SMS, 1C si altele. amoCRM detine totul pentru ca echipa de vanzari sa lucreze mai eficient si sa nu se abata pentru lucruri secundare.

Folosind API-ul nostru va puteti crea propriul sistem de CRM, adaptand sistemul sub cerintele afacerii dvs. amoCRM nu necesita cunostinte ample - doar inregistrati profilul, importati baza de clienti din Excel sau alt sistem CRM, adaugati colaboratorii vostri si purcedeti la lucru.